Hos oss leier du enten 1 etasje eller hele bygget. Du er garantert at det er kun du og dine som er her i ro og fred. Perfekt for å samle storfamilien, vennegjengen eller å kose seg som et par.

  I første etasje finner du alt du trenger: Stue, kjøkken, bad, og soverom for to. I tillegg et stort vaskerom med dusj og WC. Også perfekt som eksklusiv bryllupssuite.

  I andre etasje har vi 2 store soverom, hvert med stor dobbeltseng med plass til barneseng eller bagasje, samt enkel køyeseng og plass til reisesenger på gulvet.
  Her er også ett lite bad med dusj og WC, samt loftstue med dobbel sovesofa.

  Faste sengeplasser til totalt 10 personer fordelt på 3 soverom. Herav 3 ekte dobbeltsenger (hel madrass) og 2 enkle køyesenger. På loftstua er det i tillegg 1 dbl sovesofa, og vi har 4 reisesenger som kan benyttes. Mulighet for barnesenger i tillegg.

  Hvert soverom har eget bad.

  Storstua vår er i utgangspunktet beregnet på maks 16-18 personer rundt spisebordet.
  Ellers i lokalet er det to sofagrupper (14 personer), samt moderne og kraftig multimediaanlegg.

  Vi har et fullt utstyrt kjøkken for selvhushold inkl kjøleskap med fryse-del, samt to stekeovner og mikrobølgeovn. Vi kan komme og tilberede frokost, lunsj og enkel middag etter avtale.

  I tillegg er det loftstue som kan brukes (også med multimedia), med plass til 6 personer.

  Prosjektor og lerret kan lånes (hdmi og vga), og 65-tommer-TV med surround kan svinges ut og sees fra både sofa og spisebord.

  Vi har stor veranda med overbygg og sittegruppe rett utenfor – med mulighet for grilling.

  Dersom solen skinner så kan dere benytte naturmøteplassen vår med gapahuk, grill, båplplass, sittegruppe og utedo. Nydelig utsikt.

  Priser: Se “Booking”

  Trykk her for å bestille