Vi bruker AirBnB sin online-kalender for oversikt over ledige datoer. Du kan også gjøre din bestilling via dem, da med gebyr.

  Priser og info ift overnatting

  For å slippe å betale ekstra gebyr hos tredjepart – vil det lønne seg å bestille direkte fra oss.
  Sjekk tilgjengelighet, og dernest bruk skjemaet nedenfor for booking. Dere må selvsagt gjerne ringe for å avklare/avtale først dersom dere ønsker det.

  I utgangspunktet ønsker vi å leie ut hele bygget til personer som kjenner hverandre. Det gir definitivt den beste opplevelsen. Om dere er en stor familie, vennegjeng eller et par som ønsker ekstra god komfort – så vil dette være et godt valg!

  Prisen er kr. 3.900,- pr natt, pluss kr 900,- kr for vasking.
  For 10 personer blir det kr 390,- (pluss vask) pr pers for en natt For 2 personer med bruk av kun 1.etg er det mulig å kontakte oss for tilbud.
  Perfekt bryllupssuite eller for en koselig helg med kjæresten <3.

  Normalt skal innsjekking skje etter kl 15. Utsjekking før kl 12. Dersom du har behov – er det lov å spørre om det passer å komme før/dra senere.

  Betalingen skjer før ankomst, og avbestillingsrefusjon er ok så lenge avbestilling skjer minimum 5 dager før ankomst. Etter bestilling blir dere tilsendt faktura på email, som betales innen 5 dager.

  Ingen-reglene:
  Ingen kjæledyr. Ingen røyking. Ingen arrangering av fester eller invitering av andre uten å spørre oss (om å være med) først.

  Må-reglene: Kos dåkk og nyt oppholdet på Snerting Ranch!