Det er flere måter å bestille hos oss. Gjør det gjerne via AirBnB. Vi har uansett valgt å bruke deres online-kalender for å vise hva som er ledig. Andre måter er direkte til oss, da uten gebyr.

 

Priser og info ift overnatting

For å slippe å betale ekstra gebyr hos tredjepart – vil det lønne seg å bestille direkte fra oss.
Sjekk tilgjengelighet, og dernest bruk skjemaet nedenfor for booking. Dere må selvsagt gjerne ringe for å avklare/avtale først dersom dere ønsker det.

I utgangspunktet ønsker vi å leie ut hele bygget til personer som kjenner hverandre. Det gir definitivt den beste opplevelsen. Om dere er en stor familie, vennegjeng eller et par som ønsker ekstra god komfort – så vil dette være et godt valg!

Prisen er kr. 3.400,- pr natt fom 1.1.19, pluss kr 600,- kr for vasking.
For 10 personer blir det kr 340,- (400,- inkl vask) pr pers for en natt – trolig billigste overnatting du finner i Inderøy. For 6 personer havner du på kr. 567,- (667,- inkl vask). For 2 personer blir prisen kr 1.800,- kr for en natt (2.400,- inkl. vask) – fortsatt billig mtp alle fasiliteter inkludert. Midt i uka reduserer vi til kr. 1.200,-, samt kr. 300,- for vasking pr døgn.
Perfekt bryllupssuite eller for en koselig helg med kjæresten <3.

Mulig å få prisavslag så lenge dere bestiller direkte fra oss.

Normalt skal innsjekking skje etter kl 15. Utsjekking før kl 12. Dersom du har behov – er det lov å spørre om det passer å komme før/dra senere.

Betalingen skjer før ankomst, og avbestillingsrefusjon er ok så lenge avbestilling skjer minimum 5 dager før ankomst. Etter bestilling blir dere tilsendt faktura på email, som betales innen 5 dager.

Ingen-reglene:
Ingen kjæledyr. Ingen røyking. Ingen arrangering av fester eller invitering av andre uten å spørre oss (om å være med) først.

Må-reglene: Kos dåkk og nyt oppholdet på Snerting Ranch!